Hourglass Framework

Gronden Coaching & Consultancy
WELKOM BIJ GRONDEN COACHING & CONSULTANCY


 

GRONDEN COACHING 

Adding Value:

 We zijn zo sterk als ons vermogen om uit te reiken, we gronden alleen als we bereid zijn te wortelen en we leren alleen als we ons durven open te stellen.

Coaching & Interim Management

Gronden Coaching begeleidt particulieren, teamleden en teams in hun zoektocht naar hun drijfveren en coacht ze bij het vinden van hún gepassioneerde antwoorden en helpt deze inzichten te verwerken in toepasbare oplossingen waarmee ze zelf de volgende stap kunnen zetten.

Agile coaching

Binnen bedrijven geldt dit voor de operatie én management. We gaan samen op zoek naar de passie voor je werk. En dat is hard werken! Passie is een mindset, en moet net zoals talent gekoesterd en gevoed worden. Het is  iedere dag opnieuw actief kiezen voor je vak, waar jíj voor staat, en hoe jij dat zichtbaar maakt, deelt en verankert.HOURGLASS

Hourglass

Hourglass is het framework dat IT operatie, agility en risico acceptatie en mitigatie samen brengt in één gremium. Hourglass faciliteert, coacht en regisseert vanuit zijn framework op zowel besluitvorming, borging en vastlegging van de risico's  en eigenaarschap in de uitvoering van ontwikkeling en beheer.

Warranty Council

Warranty Council vertaalt het Hourglass framework naar de dagelijkse praktijk en bevindt zich bij voorkeur op de tactische laag. In meeste ICT organisaties is dit de laag waar de verantwoordelijkheid is belegd om diensten te garanderen. Wat Hourglass toevoegt, is een centraal platform met het mandaat om te interveniëren, te adviseren en te corrigeren. Hierbij richten we ons op het juist beleggen en vastleggen van mandaat én eigenaarschap gericht op de besluitvorming rondom de kwaliteit van de dienstverlening. Deze strekt zich uit over de hele lifecycle van een service of product, en raakt daarmee zowel product owners, (agile) teams, service owners en business stakeholders. De warranty Council zorgt voor een integraal beeld van de waardeketen, en zorgt voor een gedragen risico profiel en risico eigenaren.

Warranty Coach

 De Warranty Coach is de Haarlemmerolie van de organisatie, hij zorgt voor het juist laten verlopen van de verticale integratie van de operationele keuzes, requirements en consequenties van portfolio management, reporting aan management, ERM en de business en het garanderen van de lerende organisatie door zowel op process improvement, personal improvement en de kwaliteit van de feedback loop te sturen.

 

Een stoel vrij

Er is altijd een stoel vrij, er is altijd ruimte voor meer expertise, voor meer ketendenkers, meer beelddenkers. We haken graag aan, want we creëren die flexibele schil alleen maar  samen.

  
E-mailen
Bellen
Map
Info